<
Molimo vas popunite vaše podatke kako bismo vas kontaktirali, te provjerite vašu e-poštu.
1

Osnovne informacije

2

Pravilnik ponašanja

3

Hvala

Osnovne informacije

Pravilnik ponašanja

Uvjeti pružanja usluge Ispod su naši Uvjeti pružanja usluge, koji opisuju mnoge pravne prednosti, ali krajnji cilj je da uvijek brinemo o vama, kao korisniku ili kao administratoru na našoj platformi. Uključili smo mnoge od ovih uvjeta kako bismo se zakonski zaštitili, ali ako imate problem, uvijek nam slobodno pošaljite e-poštu na admin@koordinacijahumanitaraca.net i mi ćemo dati sve od sebe da ga riješimo na pošten i pravovremen način.

 1. Primjena uvjeta
  1. Posjetom i/ili poduzimanjem bilo kakvih radnji na https://app.koordinacijahumanitaraca.net temama potvrđujete da ste suglasni s niže navedenim uvjetima i da ih obvezujete. Ovi se uvjeti odnose na web stranicu, e-poštu ili bilo koju drugu komunikaciju.
 2. Podaci i pošta
  1. Sve radnje su 100% digitalne i isporučuju se elektronički na vašu e-poštu.
  2. Koordinacija humanitaraca nije odgovorana za neprihvaćanje podataka ako ne date važeću e-poštu ili za tehničke probleme izvan naše kontrole.
 3. Pravila ponašanja
  1. Zabranjeno je objavljivanje ili distribuiranje ilegalnog, štetnog, uvredljivog, vulgaranog, prijetećeg ili neprikladnog sadržaja.
  2. Korisnici se obvezuju da neće zloupotrijebiti funkcionalnosti web stranice/web aplikacije ili ometati rad platforme.
 4. Intelektualno vlasništvo
  1. Sav sadržaj koji se nalazi na web stranici/web aplikaciji, kao što su tekstovi, slike, logotipi, videozapisi, itd., podliježe autorskim pravima i zaštićen je intelektualnim vlasništvom.
  2. Korisnici nemaju dopuštenje koristiti, kopirati, distribuirati ili mijenjati takav sadržaj bez izričitog dopuštenja vlasnika.
 5. Privatnost i zaštita podataka
  1. Platforma će prikupljati, pohranjivati i obrađivati osobne podatke korisnika u skladu s Pravilima privatnosti.
  2. Korisnici su odgovorni za točnost i ažurnost svojih osobnih podataka koje pružaju prilikom korištenja platforme.
 6. Prekid pristupa
  1. Web stranica/web aplikacija zadržava pravo privremenog ili trajnog prekida pristupa korisnicima koji krše ovaj pravilnik.
  2. Pristup može biti prekinut i u slučajevima sumnje na nezakonite ili štetne aktivnosti.
 7. Članstvo i sadržaj
  1. Članstvo je pogodnost za one koji slijede naše uvjete i pravila. U bilo kojem trenutku možemo obustaviti ili ukinuti vaš račun.
  2. Možemo pogledati i/ili ukloniti bilo koji sadržaj iz bilo kojeg razloga prema vlastitom nahođenju. To će se obično provoditi samo za probleme koje treba odmah riješiti, kao što je, ali ne ograničavajući se na, objavljivanje neovlaštenog sadržaja, uvredljivog sadržaja, nezakonitog sadržaja ili bilo čega što krši nečija prava.
 8. Odgovornost
  1. Obeštećujete nas od svih gubitaka, troškova (uključujući pravne troškove), troškova, zahtjeva ili odgovornosti koje proizlaze iz ili u vezi s bilo kakvim zahtjevima protiv nas koji se odnose na vašu upotrebu Koordinacija humanitaraca platforme.
  2. Korisnici koriste platformu na vlastitu odgovornost.
 9. Zahtjev, izmjena ili brisanje vaših podataka (GDPR)
  1. Mi smo mala organizacija, ali naporno radimo kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu sigurni i prikupljamo samo ono što je potrebno za pružanje naših usluga. Ako želite zatražiti izvoz svojih podataka, izmjenu bilo kojih podataka koje imamo u vezi s vašim računom ili trajno brisanje svih podataka, pošaljite e-poruku na admin@koordinacijahumanitaraca.net i mi ćemo pravodobno dovršiti vaš zahtjev.
 10. Promjene uvjeta
  1. Ako promijenimo naše uvjete korištenja, objavit ćemo te promjene na svojoj web stranici, te će te biti obaviješteni putem elektroničke pošte
  2. Platforma zadržava pravo izmjene ovog pravilnika u bilo kojem trenutku.

Hvala na prijavi. Provjerite vašu elektronsku poštu.

Uspješno ste se složili s uvjetima korištenja!
Vrsta organizacije:
OIB:
Mjesto:
Adresa:
Kontakt osoba:
Adresa pošte:
Kontakt kelefon: